Smazat účet

Co smažeme: účet a přihlašování (i přes Google a Facebook), osobní údaje v účtu, adresy, věrnostní body, oblíbené položky, uložené košíky, přihlášení k upozorněním a newsletteru, oznámení v aplikaci.

Co musíme uchovat: objednávky s údaji pro fakturu nebo účtenku – po dobu vyžadovanou daňovými předpisy (obvykle 5 let) a po dobu trvání záruky, vrácení a reklamací. Nebudou už viditelné v žádném účtu.

Údaje smažeme nejpozději do 30 dnů. Více informací najdete v zásadách ochrany osobních údajů.

Zadejte e-mailovou adresu účtu. Pošleme na ni odkaz – žádost potvrdíte jedním kliknutím. Funguje to i v případě, že jste nakupovali bez registrace.

Máte heslo? Přihlaste se – pak nebude potřeba odkaz v e-mailu.